Activiteiten & Amusement op onze camping in Finistère

Linda en het animatieteam zullen er voor een geslaagde vakantie zorgen! Een brede keuze aan activiteiten en amusement op programma in Bel Air! Er is van alles te doen opdat zowel ouders als kinderen zich optimaal vermaken. Goed humeur, dikke lol, samen lachen; dat is het recept van "Domaine de Bel Air", camping en recreatiepark.

Een paradijs voor kinderen:

Kinderen horen schaterlachen is voor ons het mooiste wat er is, dus we zorgen ervoor dat ze het helemaal naar hun zin hebben op Bel Air!
Maar pas op, het zou kunnen dat ze nier meer naar huis willen! Met de vele leuke sportieve- en recreatieve activiteiten zullen uw kinderen zich opperbest vermaken, en gezellige dagen doorbrengen met hun nieuwe vriendjes voor onvergetelijke herinneringen.
Om de dag goed te beginnen, ontvangen onze spelleiders uw kinderen 's morgens op de miniclub.
En 's middags hebben ze sportieve activiteiten voor de jongeren en oudere jongeren: tennis, voetbal, diverse spelletjes, en natuurlijk de jeu-de-boulestoernooien.
Om de kinderen een mooie afsluiting van de dag te bezorgen, organiseren wij 3 keer per week aan het begin van de avond een mini-disco! Dan kunnen ze helemaal uit hun bol gaan op de laatste hits. En op vrijdagavond, DinnerParty: noteer alvast in uw agenda, zodat u dat niet mist!

U houdt wel van een feestje?

Dan kunt u zich "Domaine de Bel Air" iedere avond opmaken voor een gezellige afsluiting van de dag. De recreatiezaal opent zijn deuren voor het hele gezin, en biedt amusement en thema-avonden:
Vaste avonden: Welkomstavond met de traditionele welkomstborrel, quizz, bingo, olympiades, karaoke, disco-avond, Miss en Mister Bel Air verkiezing…
Thema-avonden: sneeuwavond, disco- en laseravond, circusavond (betalend), Halloween avond (niet op de officiële avond, maar net echt!)…
En omdat we heel graag ons goede humeur met u willen delen, nodigen wij u uit om iedere avond ter afsluiting met ons de campingdans te dansen! Om thuis de vakantiesfeer erin te houden kunt u onze dans het hele jaar door dansen, tot u weer op vakantie naar Bel Air gaat!

Bel Air is het plezier van een vakantie met gezin, of met bekenden.

 
 
Rubrique emplacements BretagneKampeerplaatsenMeer info
Rubrique locatifs BretagneVerhuurMeer info
Rubrique insolites BretagneOriginele accommodatiesMeer info
Rubrique le-parc-de-loisirs BretagneRecreatieparkMeer info
Rubrique espace-aquatique BretagneWaterparadijsMeer info
Rubrique incontournables BretagneBezienswaardighedenMeer info
LOADING