Welkom op Camping Domaine de Bel Air in Finistère, Bretagne

Bel Air:
een paradijs voor kinderen, het geluk van ouders !

U droomt van een actieve vakantie ?

Stop in Bretagne en pak uw koffers uit op het paradijs Domaine de Bel Air met zijn 5-sterren camping en fantastisch pretpark.

In een domein van 17 hectare, uitzonderlijk, rustig, heuvelachtig, groen en bloemrijk, zult u snel uw dagelijkse leven vergeten en vooral genieten van een bijzonder moment met familie, vrienden of kennissen.

Op Bel Air, verveelt men zich nooit !

De ludieke zwembaden, waterglijbanen, rodelbaan, trapskelters, waterfietsen en diverse andere spellen in het pretpark houden groot en klein bezig.
En zeker om niet te vergeten een ritje met de minitrein !

Een uitgebreid animatie programma met activiteiten voor het hele gezin : thema-avonden, kinderclub, voetbaltoernooi, tennis, tafeltennis ... petanque voor u heren, zumba dans en aquagym voor jullie dames!

De camping heeft een capaciteit van 197 standplaatsen en is geopend van 12 april tot 30 september 2019.

Domaine de Bel Air is gelegen tussen la Pointe du Raz en Quimper, op slechts 9 km afstand van de prachtigste stranden. Bel air heeft een uitermate gunstige ligging voor al uw bezoekjes van de mooiste plekjes (tussen 10 en 40 minuten maximaal)

Bretagne is uniek ... Bel Air ook !

Dit is jullie bestemming .…..Onze 5 sterrencamping beschikt over luxe stacaravans en grote, goed afgebakende staanplaatsen.Heel het Bel Air team zal uw verblijf onvergetelijk maken. Laat u verleiden door het prachtige Bretagne en bereidt met ons samen uw vakantie voor. Wij spreken Nederlands.

Veel plezier met het bezoeken van onze website.

Mocht u nog vragen hebben mail of bel ons. Wij staan altijd voor u klaar.

Wij danken u hartelijk voor de belangstelling voor onze camping en wij hopen u te mogen verwelkomen op Bel Air.