Uw kampeervakantie in Bretagne

Een vakantie in een bijzondere, natuurlijke omgeving, met het comfort van thuis: dat kan op Bel Air! Voor uw vakantie hebben wij een brede keuze aan huuraccommodaties van hoge kwaliteit, van alle gemakken voorzien. De accommodaties zijn uitgerust met een overdekt, of gedeeltelijk overdekt terras naar gelang het model, en met tuinmeubels om te kunnen genieten van de mooie dagen in Bretagne.

Maar we zijn de kampeerders met tent of camper niet vergeten! Voor u hebben we mooie, ruime groene staanplaatsen, met of zonder stroom. Ideaal om wakker te worden onder het gefluit van vogels!

Wij hebben ook twee accommodaties voor mindervaliden.

Geen vakantie zonder barbecue! Maar er zijn enkele voorwaarden: elektrische barbecues zijn verboden op de camping, alleen houtskool- of gasbarbecue mogen gebruikt worden voor het grillen van worstjes, spiezen, stuk vlees… En als u lichter wilt reizen, kunt u ook een barbecue huren bij de campingwinkel.

Mocht u met uw vrienden over de hele wereld de mooie momenten willen delen die u doorbrengt op Bel Air, of u moet wat dingetjes voor uw werk afhandelen (wat wij u niet wensen), is er draadloos internet (tegen betaling) beschikbaar op alle staanplaatsen.

 
 
Rubrique activites-animations BretagneActiviteiten/AmusementMeer info
Rubrique emplacements BretagneKampeerplaatsenMeer info
Rubrique locatifs BretagneVerhuurMeer info
Rubrique insolites BretagneOriginele accommodatiesMeer info
Rubrique le-parc-de-loisirs BretagneRecreatieparkMeer info
Rubrique espace-aquatique BretagneWaterparadijsMeer info
Rubrique incontournables BretagneBezienswaardighedenMeer info
LOADING